I'm to proud for love

Hej! Min dag har varit bra, er med? Kollade faktiskt bio med arbetslaget idag. ''Prinsessa'' Hade dessvärre sett den innan. Ändå sevärd film, för den har en mening i sig. Dock så är det inte jättebra skådespelare med och det är en svensk film. Men jag rekommenderar ändå den. Efter skolan fikade jag och brudsen på Grappa. Mysigt mysigt. Satt där mer eller mindre i tre timmar. Vid halv fem mötte jag upp Kaisa Pauline och Linnea på stationen och åkte till lund för att gå på polhems öppet hus. Rätt drygt. Kom nyss hem, jag och Pauline tog en sväng om stan och inom donken också innan vi drog hem så..Nu är det tid för pluggning, har SO prov imorgon och engelsk läxa. Och som vanligt är jag dum nog och börjar i sista minuten. Alltid.

Det är verkligen en dålig egenskap med mig, jag är värsta tidsoptimisten. Tror alltid att jag har så himla gott om tid när jag egentligen har super bråttom. Det dåliga är också att jag sitter här och snackar om det och är fullt medveten. Jamen varför gör jag ingenting åt det då? ( Äh det tar vi en annan gång, jag har hela livet på mig att ändra mig) Haha skämt och sido..Måste bli bättre på det helt enkelt. Men alla har ju sina brister, även jag!
Nu är det faktiskt pluggnings dax som jag nämnde, här ska vi inte dra ut på tiden längre!
Ha det gött
Kraaaaam

you love to take me up high so you can drop me down, why?



I ♥ Rock City

-Sofie




There's no more you. What am i gonna do?

YOUR LOVE IS MY DRUG

Hallåja! Kom nästan precis hem efter en sväng till gymmet och efter det sprang jag en jogging tur och lite intervaller. Första gången jag sprang ute sedan operationen. Hade glömt hur jäkla skönt det är! Åh, verkligen det skönaste på länge. Och nu ska ska jag snart ta en varm dusch fast först ska jag kolla klart på Desperate housewifes.
Slänger in lite bilder från idag efter skolan hos Sofia.
Kram







nothin' on you baby

Har kollat handboll och nyss varit ute med Pauline och Sofia och gick en runda i det fina vädret. Fantastiskt skönt!
Nu ska jag ta en dusch och sedan sova.
Vi hörs imorgon!

Puss och godnatt

oh, here we are

Nästa måndag ska jag och Pauline till Tyskland en hel vecka. Vill bara komma iväg nu nu nu! Jag hoppas denna skolveckan går riktigt fort så det blir helg och valborg. Party hela helgen. Och efter en förhoppningsvis sjukt bra helg bär det av till Tyskland. Kan verkligen inte bli bättre. Känner verkligen för att komma iväg nu, få lite vila från skolan och sen komma tillbaka dem sista fyra veckorna med ny kraft. För nu är det snart slut på högstadie tiden också. Helt galet. Har riktigt blandade känslor för det! Känner att det ska bli skönt att börja på ett nytt kapitel men samtidigt så vill man inte lämna det gamla. Men det är så det är. Hoppas verkligen på det dära ''hålla kontakten'' Men det är ju man själv som bestämmer det, vill man så går det! Rätta mig om jag har fel..



Shopping, oh yeaaah

Hey! Kom precis hem efter en shopping-helg skulle jag vilja kalla det. Har varit på Nova både idag och igår. Dock shoppade jag ingenting idag men igår blev det en del fynd faktiskt. Åkte dit med min kära moster. Fikade på Espresso house och kollade i affärer. Mysigt! Hade tänkt lägga upp bilder på det jag köpte men min digital kamera är sönder så isåfall får det bli med mobilen vilket inte är lika bra. Menmen.
Köpte iallafall:
Två ringar på Bikbok
Ett par leopard ''cykel shorts'' också från Bikbok
En tisha och ett linne från Gina tricot
Ett par leggings från Gina tricot
En tubtopp från H&M
Ett par gladiator sandaler från Kappahl

Förutom shoppingen blev inte helgen som den skulle riktigt. Det blev Lund i fredags men det blev lite kaos. Så vi åkte hem rätt tidigt igen.
Och igår sov jag hos Sofie och vi träffade brudarna och chillade. Lugn helg! Kan behövas ibland det med.
För nästa helg är det ju valborgs-helgen, och då blir det ingen lugn helg. Inte sant?

Just thinking about you gives me butterflies




-

Ciao! Kom precis hem. Har varit hos Mormor och morfar hela dagen. Sov typ fyra timmar. Sjukt skönt.
Men nu är jag rastlös som aldrig förr! Väntar på att dem andra brudarna ska bli klara. Det blir nog Lund ikväll. Vi får se helt enkelt. Jag hoppas iallafall det, så man gör något vettigt ikväll!
Vi hörs senare, ska fixa mig och så.
Kram

Party party




Fredag: Förfest hos Gabbi, innan Prince.


Lördag: Party hos Gabbi och Sofia.







Whops..

Hej mina blogg lovers! Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen. Har varit flitig med inlägg innan men nu den senaste veckan har det inte blivit ett enda. Förlåt igen. Men nu är jag iallafall tillbaka!
Äntligen fredag imorgon, Yes. Skolveckan har bestått av nationella..Orkar inte ens prata om det.
Till något helt annat. Jag har färgat mitt hår ljust igen! Sjukt nöjd är jag. Har verkligen saknat det. Och nu är det äntligen tillbaka. Wiho.
Borde sova, men istället sitter jag här trots att jag vet att jag inte kommer kunna komma upp ur sängen imorgon. Äh skitsamma. Bara fram till elva imorgon! Riktigt gött.
Slänger in lite bilder ifrån förra helgen. Och fortsätt kolla min blogg! För här blir det minsann inte mer blogg slarvande här inte.
Kram

Lund nästaaa

Ciao! Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ska sticka snart igen så det blir ett snabbt inlägg och sen skriver jag när jag kommer hem igen. Det blir Lund med Rebecca och Pauline. Slänger in några bilder jag tog nyss.
Kram





What am i gonna do? There is no more you

Hej! Hur är det med er? Med mig är det ganska bra faktiskt! Trött. Men vem är inte det?
Kom precis hem, tog en liten fika för mig själv ute i trädgården. Varmt och skönt var det.
Nu ska jag bara chilla i soffan och kolla på tv, senare vid halv sju så ska jag och Rebecca kolla på Teamet som spelar på Norrevång. Känns som århundrade sedan sist man kollade på handboll. Så det ska faktiskt bli kul! Speciellt nu när det är slutspel och det verkligen gäller.
Anywaaaays, vi hörs senare
Kram


Vår känsla

Im in Malmö bitch









Bilderna från Malmö i helgen! Enjoy

Underbart väder är bara förnamnet!

Hej på er. Jag har inte skrivit på hela helgen här i bloggen, men det beror på att jag inte varit hemma och inte suttit vid datorn alls denna helgen. Men nu är jag hemma. Sov hos Pauline inatt ocn nu idag har vi bara tittat på film hela dagen. När jag cyklade hem blev jag bara så lycklig! Det känns verkligen som vår ute idag. Solen lyser, Himlen är blå och det är varmt. Så fantastiskt underbart att jag bara vill hoppa och skrika.


Happiness

Fredag wihooohohoho

Hey you! Slutade som vanligt kvart i tolv. Så efter skolan gick jag hem till mormor och morfar och tog en fika. Och nu sitter jag här hos Sofie. Hon ska packa och käka lite, sen drar vi hem till mig och fixar oss och sen vid sex-tiden bär det av till Malmö stad! Kommer bli en grym kväll like always. Kanske inte kommer hinna skriva mycket mer idag, vi får se. Jag ska iallafall spendera natten i Malmö.
Ha en bra fredags kväll. Och ta det lugnt! ;)
Kram

Nothing feels right when im not with you..

Jag är trött på personer även mig själv, som tar saker och personer förgivet. att bli tagen förgivet är nog en av dem värsta känslorna som finns, när man vet att ens vän eller vem som helst tror att den kan göra säga eller förlita sig på att man själv alltid ska höra av sig, när man tänker så: äsch, hon ringer nog mig ändå snart så jag behöver inte ringa. men tillslut orkar man inte det längre, man orkar inte alltid vara den som hör av sig och då förväntar man oftast sig att personen man alltid ringde eller skrev till kanske skulle förstå att man inte alltid orkade höra av sig jämt och själv höra av sig, men oftast så är det inte så..utan man bryter kontakten helt.

 Jag får ofta ångest och skuldkänslor, speciellt när jag inte hört av mig till någon eller kanske träffat mina släktingar. för det känns som om att dem alltid kommer finnas där, men så är det inte. för en dag så kommer dom försvinna, du kommer inte ha dem bredvid dig. så sitter du där och ångrar att ni inte spenderade mer tid tillsammans, att du aldrig hörde av dig med det där samtalet till din mormor som hon alltid blev lika glad av, dem få gånger du hörde av dig. jag vet inte, det kanske bara är jag som känner såhär.

 Att ta förgivet det är nästan det värsta man kan göra, och man förlorar så mycket. man tar förgivet att ens pojkvän alltid kommer att finnas vid ens sida men när man själv inte visar intresse så förlorar även han sitt, och sedan vaknar man upp och tänker: det är ju honom jag vill ha vid min sida. men då är det försent. helt jävla försent.

Alla blir sårade, även du själv. du vet kanske inte själv att du tar saker förgivet för du gör det omedvetet och märker det när det är försent. för tillslut orkar man inte visa att man bryr sig om eller älskar någon. och det är då man kanske har mist det eller den man älskade mest. det finns så många exempel jag skulle kunna ta för att förklara hur man tar någon eller något förgivet men ni förstår nog själva, och alla har någongång gjort eller råkat ut för det. dem flesta iallafall, annars har man tur.

det jag vill säga är bara att man måste ta vara på varandra det finns inget som gör så ont som att mista någon man älskar..

happy face

Blev preliminärt intagen på polhem, samhäll ekonomi. Happy face ashell! En tio kilos tyng bara lyfte från ens axlar. Haha nej men känns som en stor lättnad att veta att man kommer att komma in där man vill.
Det var väl allt jag hade att säga i detta inlägget för nu ska jag hoppa in i duschen efter ett svettigt och skönt träningspass!
Kram på er


Jag älskar helger

Hej! Ligger här i min säng och chillar sönder. Ska träna vid halv sju. Medans jag chillar håller jag på och planera lite inför helgen. Jesper fyller år imorgon så vi ska fira honom. Och det blir storstaden Malmö som gäller! Partyparty.
Riktigt skönt att det är fredag imorgon. Faaan vad jag älskar helger. Har två toppen helger att se fram emot också. Visst är det jobbigt att gå i skolan och bara dö längta tills det blir helg? Självklart längtar man alltid tills det blir helg men det är ännu jobbigare när man riktigt går och längtar. Då går dagarna riktigt segt..







Lite sköna fest pics! Enjoy

Blog lovin


Följ mig med bloglovin, säg gärna till om ni också är medlemmar där. Så kan jag följa er blogg också. Det gör jag med nöje!

Hej igen

Hej igen! Nu är jag hemma igen. Fika studen var väldigt mysig! Åt en Club sandwich som är riktigt god och man blir sjukt mätt på den också. Det är tre bröd skivor och imellan dem är där kyckling och sallad och dressing osv. Och till det sinnessjukt goda klyft potatisar. Har aldrig smakat godare. Nästan iallafall.
Nu sitter jag här i soffan och ska snart hoppa in i duschen. Känner mig duktig efter ett hårt träningspass.
See you later!
Kram


My love, music






Värda att lyssna på! Älska.

Årets första uteservering?

Ciao!
Slutade skolan redan halv två idag! Ute gympan började idag..Suck. Lite för kyligt för att börja ute redan tycker jag..Men Förhoppningsvis blir det ännu varmare än vad det är nu om någon vecka. För idag är det riktigt bra väder förutom dem kalla vindarna. Vid tre-tiden blir det ner till stan och ta en fika med Linnea, Rebecca, Emma och Jesper. Underbart! Kanske har det öppnat uteserveringen? Håller tummarna för det. 
När vi är på café sitter vi där i timmar, så himla mysigt är det! Tycker inte ni också det?
Anyway, det blir gymmet efteråt iallafall.
Vi hörs när jag är hemma.
Kraaam


Det är tråkigt utan bild! Så jag slänger upp en på mig Rebecca och Linnea.

Storasyster och lillasyster



1 April - Förfest hos Maria






Vi förfestade lite hos Maria och sedan drog vi på en lokal fest i Lund. Sjukt bra kväll! Tack tjejer.

Tre år..

Jag kan inte fatta att det snart gått tre år sedan jag började i sjuan. Att hela högstadie tiden snart är över. Känns som om jag knappt hunnit blinka. Det har hänt riktigt mycket på dessa åren, jag har lärt känna så många nya underbara människor, i min klass, i mitt arbetslag, på skolan överhuvudtaget. Min vardags familj som jag nu snart ska skiljas ifrån. Det har bara gått så snabbt? Jag kan inte förstå det. 
Att lämna klassen i sexan var så jävla svårt, och detta kommer bli minst lika svårt! Alla väljer sina egna vägar och man tappar kontakten. Även om man verkligen lovat varandra att ringa, smsa och träffas. Vissa börjar på skolor i andra städer och en del flyttar helt till någon annan stad. Fan. Jag kommer att sakna det så rysligt mycket. Det vet jag. Även om jag känner att jag vill börja om på nytt, på en ny skola och träffa nytt folk. Så vill jag även ha kvar detta. För detta är egentligen för bra för att vara sant. Trots att man alltid gnäller om hur jobbigt det är, så finns det väldigt många bra stunder som verkligen väger över det dåliga som läxor och prov.
Jag tänker ta vara på varenda sekund tillsammans nu fram till sommarlovet. Försöka göra allt så bra som möjligt.
För snart är det över...





No one leaves without a hug! Love u all <3
 

RSS 2.0