A really good night!

Hej! Kom hem för ett tag sedan från NE-YO konserten. Jag ångrar inte en sekund att vi köpte biljetterna. Han dansar som en gud och sjunger som en gud gör han för den delen också. Det var underbart helt enkelt! Riktigt underbart. Ett stort plus var att Lazee var förband och två asgryma rappare från New york. Hade kunnat stanna där hela natten. Men nu ligger jag iallafall här i min säng och är lagom trött! Rättare sagt jätte trött..mina ögon slocknar snart. Men jag är nöjd! Somfan. Tack tjejer för en super bra kväll!
Bilder från digital kamera lägger jag in imorgon.
Kram


Innan konserten


Right now! I min NE-YO tisha som jag köpte. Peace out


Jag och marsan





Ciao! Är hos Maria just nu. Har sovit här inatt och ska förmodligen sova här inatt också. Vi har varit på Nova och Maria köpte sina efterlängtade skor. Robin var snäll och körde oss både dit och hem. Ikväll vet vi faktiskt inte riktigt vart vi ska än. Men vi är sugna på lite party, men det kanske får vänta till helgen. Ja, vi får väl se...
Ha det bra
Kram

Onsdag



Såhär ser jag ut idag!

Gårdagens outfit



.....

Ciao!
Har inte skrivit på hela helgen, men jag har faktiskt haft fullt upp. Har precis duschat. Ska nog in till Lund med Sofie ett tag, får se hur det blir. Nu är det iallafall full rulle som gäller denna veckan. Jag hoppas på en riktigt bra vecka så man har mycket att snacka om när skolan börjar igen. Laddar upp lite foton från helgen senare!
Kram


Snö kan dra åt skogen

Hemma från gymmet nu! Skönt somfan. Rätt mycket folk i början så det tog ett tag innan vi började. Måste bara påpeka vädret?! Vad händer? Ännu mer snö..Jag som hoppades på att det skulle börja smälta och börja bli vår. Men självklart inte! Äntligen fredag imorgon och framför allt lov.
Min lilla syster fyller år imorgon. Har varit supergullig och bokat bio på lördag som vi ska se. Prinsessan och grodan faktiskt! Hahah. Aja ska dusha nu sen sova. Niiight!
Kraaam

Snart helg, mmmm

Hej! Ska träna snart. Gjorde ju varken det i måndags eller tisdags så det ska bli skönt.
Provet idag var svårt! Men så är det ju när man knappt pluggat..Måste börja plugga mycket mer efter lovet! Ska verkligen ha det så mål framöver. För vips! Sen är det skolavslutning.
Nu ska jag byta om och sedan bege mig till gymmet med Linnea och Rebecca.
Hörs ikväll!
Kram


Godnatt!

Mitt sista inlägg for today. Har lite sovmorgon imorgon..börjar kvar över nio. Alltid något! Nu blir det plugga spanska sen sängen. Mina ögon håller på att gå i kors. Funderar på att städa också, MY ROOM IS A MESS! och då menar jag verkligen en enda stor röra. Eller så gör jag det imorgon. Hahah, så säger jag alltid. Jag verkligen hatar att städa men jag älskar när det är städat och man hittar allt hur lätt som helst. ( Dock inte så ofta )
Aja, slut babblat. GE MIG HEEEEELG
Kraaaam och natti

DAGENS VILL HA:

Cimon..ah


Give me summer


Nit bälte från gina. Skulle sitta jävligt fint till helgen!

Miss Cecilie..


Snackar med miss cecilie nu! Kanske inte miss länge till..who knows?
Haha, neeeej men saknar henne redigt mycket..och ändå bor vi i samma lilla håla. Sjukt onödigt att behöva sakna någon då. But hey! Vi har ju ett helt lov framför oss, inte sant? Love u

Jag vill ha lov, NUUU

Sitter här i köket! Borde börja läsa genom spansk glosorna..Åh orkar inte. Datorn är så mycket mer underhållande. NO provet idag gick dåligt..Fy attans vad det var svårt! Hoppas iallafall på ett G. Och vi fick tillbaka våra SO prov idag också. Faaan. Ett eller två poäng från VG. Skit också! Aja kunde ju gått värre...Längtar bara tills lovet börjaaar! Lokalfest som inviger lovet! Kan det bli bättre? Don't think sooo.
Här kommer lite bilder jag tog idag
Kraaam





Frågooor och svar

ÄRLIGHET:
hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - En person bara
vad tycker du om kärlek? - Sjukt härligt och bra när det väl funkar annars är det ett helvete också. Men det är väl så det ska vara! Inget är enkelt.
när kramade du någon sist? - Typ igår.
kramade du någon speciell person? - Mamma är speciell, så yes.
har du svårt för att bli kär? - Ja, riktigt svårt.
när kysste/hånglade du med någon sist? - Hm. Typ förr förra helgen tror jag.
ångrar du det? - Nah, brukar inte grubbla på sådant!
är du singel? - Ja
är du oskuld? - Hm. Nej.
när fick du senast en komplimang? - Idag, nyss faktiskt
har du hånglat med någon av samma kön? - Ja
HAR DU NÅGONSIN:
playat? - Vill jag inte påstå
hånglat med nån riktigt ful? - Ja.
gjort något riktigt dumt? - Ja
gjort något du verkligen ångrar? - Ja det har jag, men det är inget jag går och tänker på! Borde gjort annorlunda men nu spelar det ingen större roll
blivit polisanmäld? - Nej
fått din mamma att gråta? - Ja.
sagt jag älskar dig och menat det? - Ja självklart.
tar du droger? - Big no!
varit kär? - Ja
har du varit kär i någon du inte haft chans på? - Hm. Nej, eller alltså. Jag var kär efter att vi gjort slut och då var det ju redan slut. så halvt väl!
är du ensam nu? - Hemma? Mamma och min syster är hemma. Men jag är själv på mitt rum.
varit med på trekant? - Haha nej.
vill du gifta dig? - Om jag hittar den jag känner att jag vill dela resten av mitt liv med så ja!
vill du ha barn? - Ja, men samma sak där. Om jag hittar den jag vill ha barn med.

SENASTE PERSONEN SOM:
sov i din säng? - Förutom mig själv så var det Sofia.
såg dig gråta? - Ehm, mamma.
du skrattade med? - Mommie
fick dig att börja gråta? - Ingen aning faktiskt.
du gick på bio med? - Sofie och Pauline
skällde på dig? - Mamma haha..eller snarare tjatade

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
gråtit? - Ja
kramat någon? - Ja
pussat någon? - Nej
köpt någonting? - Nej har varit hemma från skolan i två dagar så.
sjungit? - Alltid!
saknat någon? - Ja. Eller nej.
vem? - Isåfall pappa, annars så är det väl mer känslan av saknad.
haft sex? - Nej
varit kåt? - Haha, självklart ;)
duschat/ badat? - Nej, ska göra det nu!
bråkat med någon? - Nono
varit elak mot någon? - Isåfall min lillasyster.

En ny Måndag igen..

Hej! jag stannade hemma från skolan idag trots allt..känner mig inte helt frisk. Tror att det blir att jag stannar hemma imorgon också. Sov till tolv och sedan pluggade jag lite och kollade på tv. Och nu sitter jag här i köket och pluggar SO, religion. Hinduism faktiskt. Ganska drygt! Men jag är snart klar med uppgiften och då slipper jag göra den i skolan vilket är väldigt skönt. Har två prov denna veckan också så måste plugga till dem med..Och juste! Måste göra om mitt matteprov andra delen också, eftersom jag bara klarade första delen..Åhhh ångest. Önskar att jag var ett matte geni. På gymnasiet ska jag verkligen ta nya tag när det gäller matematik, för nu på högstadiet har det verkligen inte varit min grej. Usch vad jag klagar känns det som..Aja ska väl återgå till mitt pluggande nu! Även om det känns tusen gånger mer lockande att sitta vid datorn.
Hörs senare
K R A M



Läxor borde inte finnas...

Älskvärda


Lil eddie - Save a little love for me




David Archuleta- Zero Gravity



Lil rain- Adore you



Chester See- God damn you're beautiful

Sjukt fina låtar, som jag så många gånger har fällt tårar till eller bara lyssnat på för att jag älskat dem! Dem är underbara helt enkelt. Dem passar också bra in på den här dagen, Alla hjärtans-dag. All about love.
Lyssna och njuuut! Ni har nog redan hört dem. Men skitsamma? Old shit is good shit!

Eric Winter


Han är med i The ugly truth som jag såg för första gången idag! Underhållande film och vad som gör att den blir ännu bättre är att man får se den här godbiten ett antal gånger i filmen. Ahhh, inte lite sexig.

Alla hjärtans-dag

Jag är så himla tråkig idag så har inte känt för att skriva direkt..Helgen blev inte riktigt som planerat. Fredagen hos Gabbsan var väldigt bra. Igår blev lite kaos i planeringen om man säger så. Idag med för den delen. Det blev ingen Valentines day på bio tyvärr. Kände så sjukt mycket för bio idag! Har bara legat här i sängen hela dagen. Känns verkligen inte som jag, att bara sitta hemma en hel dag. Men mitt humör känns inte på topp heller så, jag är inte deppig. Men jag känner mig lite små tjurig faktiskt. Äh. Det ska man väl få vara det med ibland..
Hoppas alla har haft en bra Alla hjärtans dag! Även om jag tycker att det känns ganska överskattat. Gulligt visst, men little tooo much kanske. Men om man håller någon kär är det ju alltid gulligt att mysa lite extra, gå på bio eller vad som helst. Bara lite extra liksom. Fast det kan man ju göra när som helst men ändå.
Kanske borde plugga lite, har ett matteprov som ligger och väntar på mig i skolan..Åh! Matematik är verkligen inte min starka sida. Ångest..funderar nästan på att stanna hemma från skolan imorgon och plugga. Jag får se helt enkelt. Det var väl allt från tråkiga mig!
Kram till er på alla hjärtans dag

Fridaaaay, party party

Fredag idag! Slutade tjugo i tolv som vanligt på fredagar, fett skönt. Är hemma nu, ska göra käk och chilla lite. Sen vid två ska jag möta upp Pauline och vi drar till gymmet. Ska bli fett skönt det med. Måste kolla till maten!! hörs senare
Kram

Sweet sixteen


Grattis hjärtat! Hoppas du haft en bra dag. Love

För imorgon är det FREDAG! yeah

Ciao bellas and bellos! Ligger här i sängen, har nyss tagit en dusch. Var på gymmet, dock var det ingen framgång för min del. Mådde inte superbra, så jag sprang bara lite och sen chillade jag. Får ta igen det imorgon efter skolan med Pauline. Hade ju nationella idag som sagt, man skulle skriva en uppsats. Det gick rätt bra, blev lite stressigt på slutet bara. Så fick slänga ihop själva slutet på berättelsen lite väl snabbt, men jag tror den blev bra ändå! Hoppas det iallafall. Imorgon är det fredag! Kärlek somfan till det.
Imorgon kväll blir det fest hos gabbi eftersom hon fyller år idag! Det ser jag framimot.
På lördag blir det förmodligen till Lund. Och på söndag om det inte är fullbokat på ''valentines day'' så ska tjejerna och jag se den i Lund. Passar ju perfekt eftersom det är alla hjärtans-dag på söndag. Mysigt!
Hoppas på en riktigt bra helg, men dem brukar bli det så varför förvänta sig något annat!
Nu ska jag sova.
Kram


Blondie. Saknar det ibland! Men det får vänta till våren och sommaren.


NE-YO

Om två veckor ska jag Linnea, Rebecca och Pauline på Ne-yo konsert i Malmö. 25 februari. How nice?! Längtar som en galning.



Kommer bli ett minne för livet! Ne-yo plus bästa vänner är en bra kombination, en riktigt bra kombination. Loooove

Photos


   Mysig bild!


Channing Tatum. Sexigaste killen, helt klart. Kolla bara på honom!! Själv kan jag inte sluta..

Nova lund

Hey you!
Kom precis hem från Lund. Sitter här med Linnea nu. Chillade runder på Nova Lund med Linnea, Shaddy och Shkumbin. Det blev lite fika time och sånt mys. Plus att vi fixade den där presenten till en tjejkompis!
Jag inhandlade en eyeliner och en ring bara. Bättre än ingenting iallafall. Både jag och Linnea var rätt shopping sugna men om jag ska vara ärlig så behöver jag faktiskt ingenting, det har blivit en del shopping på sistonde! Så man får lugna ner sig lite, men sugen blir man allt.
Aja nationella imorgon, tre timmar...Suuuck säger jag bara
Kram



Linneaaaa och jag

Nattinatti

Har tränat nu ikväll, tränade hårt! Känns sjukt gött. Ligger här i sängen. Ska nog stänga av datorn och släcka lampan snart. En ny dag imorgon också och jag är inte precis den morgon piggaste människan på jorden om man säger så..Morgon dagens planer är att dra till Lund med Linnea, fixa present till en tjej kompis som fyller år på torsdag och eventuellt träffa två kompisar där! Vi får se hur det blir.
Nu ska jag sova, skönt ska det bli! Imorgon kommer jag vakna upp med träningsvärk ashell. Tror jag iallafall.
Aja, Godnatt
Kram


Monki, fucking loveee it







Riktigt fina kläder och till bra priser! Bättre kan det ju verkligen inte bli?
Synd att Monki bara finns i Malmö, borde finnas i Lund och andra större städer med! But thats life.
En bra sak med att det bara finns i Malmö är ju att inte precis ALLA har kläderna som till exempel med Gina Tricots kläder. Anyway, balla kläder som är prisvärda! Tummen upp.

Taio=Love


Taio Cruz - No other one, so damn gooood!

Monday it is

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Ligger och kollar på Ghost Whisperer här i soffan. Mysigt! Ikväll blir det gymmet. Nu ska jag käka lite, och förmodligen kommer jag att somna.
Visst är det riktigt skönt att sova efter skolan? Jag älskar det!



Och att vara osminkad är också så himla skönt!

Mocka+Skor=Sant


 Från Nelly.com 299:- om jag minns rätt! Mums.


Från H&M, ynka 199:- Love.

Helg helg och helg

Min helg har varit jätte bra!
I fredags efter skolan hängde jag med Pauline till Malmö och chillade där. Vi slutar alltid tjugo i tolv på fredagar, superskönt är det verkligen.Efter Malmö,  Kom hem, käkade och sedan träffade jag Pauline och Sofie och vi softade mest, drog en runda in till stan och sedan hem. Och Sofisen slaggade här!

I lördags sov jag i princip hela dagen. Skönt! Framåt kvällen stack jag hem till Pauline. Vi fixade oss, mötte upp Linnea och Rebecca och drog sedan på fest. Kvällen/natten blev sjukt lyckad! Tackar för det.

Idag vaknade jag upp hos Pauline. Vi chillade, käkade frulle. Någon timme efter hämtade mamma oss och körde oss till Norrevång för att vi skulle kolla på handbolls match.
Förövrigt har jag nyss käkat middag, sjukt gott! Kycklinggryta med ris. Mums!
Resten av kvällen kommer spenderas här i sängen.
Imorgon väntar ännu en jobbig skolvecka och dem nationella proven sätts igång.
 
Här kommer lite bilder från igår. Enjoy





red lips rules!






ÄLSKA RÖDA LÄPPAR!

RSS 2.0