mys


Med denna låten säger jag godnatt! Kram på er.

I'd like to take the time
To love your body, rub your body, kiss and hug your body

-


Två godingar som jag hoppas till kommer i min garderob. Dags för shopping nu när lönen kommer japp!
Men ska inte göra av med alla mina pengar på kläder har jag lovat både mig själv och mammi. Även om det är frestande..
JAG ÄLSKAR KLÄDER SKOR OCH SMYCKEN. Men säg mig, vem gör inte det egentligen?

Min dag i punkt form

- Vaknade halv två
- Fixade till mig och tog bussen till stationen
- Träffade Cecilie och vi tog tåget till Malmö
- Åkte hem till Eslöv igen och träffade Maria
- Vid halv tio gick jag hemåt och påvägen träffade jag Linnea Rebecca Sofie och Matilda.
- Datorn
- Dusch

Och nu sitter jag här vid datorn igen. Imorgon kommer lite av min lön WIHO

Let me take the time to rock your body


Fika med sofie

Hej på er. Idag vaknade jag halv tre. Förstår inte hur man kan sova så länge? Det är sjukt, iallafall när jag rullade upp min rullgardin så ser jag ett underbart sommarväder. Så jag la mig och solade ungefär en timme, fick faktiskt rejält med färg! Vid halv fem mötte jag upp Sofie och vi tog en fika på stan. Uteservering såklart!
Och juste..Jag jobbade en stund också, åkte in till Lund vid sju och kom hem vid tio.





aw


Awwwww..Sammis hund Björne. Riktigt gullig! Vill också ha en liten mysig bebis.

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade halv två och sedan gick jag ut och solade en halvtimme. Det var faktiskt riktigt varmt tills dem förbaskade molnen kom..Nu är hela himlen full! Kan det inte bara vara helt moln fritt och jättemycket sol.
Visst blir man så glad när man vaknar och kollar ut genom fönstret och ser att det är strålande sol och blå himmel? Då är man glad resten av hela dagen!
Idag är jag ändå glad och vad som händer idag det vet jag faktiskt inte riktigt. Ska träffa Sofie iallafall, sen får vi se vad vi hittar på!
 Anyway..Jag avundas både Sofia och Pauline som är utomlands. Saknar dem gör jag också!
Ska ta en skön dusch och käka lite nu. Vi hörs senareee
Kram

Natti

Klockan börjar närma sig tre och mina ögon börjar bli torra och trötta så jag borde verkligen sova nu. Vilket är precis vad jag ska göra. Så godnatt kära vänner. Vi hörs imorgon! Sov gott för er som inte redan sover.
Kraaam


En glad Sofie på lärarmiddagen!

.....

JAG VILL HA EN IPHONE!

Den nya kommer ju ut snart också..Herregud! Måste verkligen inför skaffa mig en. Dock vet jag inte hur länge den hade hållt eftersom jag inte är jätteförsiktig med mina mobiler..Dem försvinner hit och dit och går sönder här och där. Men kan intala mig själv att med denna älsklingen ska jag vara extra försiktig. Åh snälla mammi...

-






Enjooooooy

Ciaaao

Hej! Kom precis hem nästan. Dagen har för mesta dels spenderats med Sofie eftersom hon sov hos mig efter 40-års festen.( Bilder från det kommer lite senare.) När vi vaknade fixade vi till oss lite och drog iväg på fotbolls match på ekevalla. Eslöv mot Höör.
Eslöv gick hem med vinst! Nu ikväll var vi hos Emma en stund, vi skulle egentligen grilla med det blev inte riktigt så. På min och Sofies väg hem mötte vi upp Jesper och några andra och hängde lite med dem. Och nu är jag här igen!
Ska tvätta av mitt smink och lite sånt nu. Skriver lite senare.
Kraaaam


Memories



Har försökt klura ut i en vecka nu vad den här låten heter. Kom bara ihåg massa meningar från den och jag minns att jag bara älskade denna för några år sedan! Äntligen hittade jag den.

Loppis

Godmorgon! Mamma väckte mig redan halv tio för att säga att dem skulle till någon loppis och sälja kläder. Så bad hon mig kolla vad jag kunde slänga. Herregud vad jag hade mycket som jag kunde sälja! Jag har en byrå här nere som är proppfull och då menar jag verkligen proppfull! Och sedan har vi även en garderob där uppe som man kan gå in i som är fylld med kläder. Så jag valde ut allt jag ville slänga och jag skämtar inte, det var närmare hundra plagg. Helt sjukt. Miss sixty jeans och sånt som är sjukt snygga men som jag inte kommer att andvända mer. Hellre pengar än att dem ligger och skräpar och tar plats. Men det är ändå så sjukt svårt att antingen lämna bort eller slänga kläder tycker jag, för man tänker alltid ''Jag kommer säkert andvända det någon gång!'' Men nej, det är verkligen inte så. För man köper nytt hela tiden och glömmer bort det gamla.

Nej nu ska jag käka frukost! Vi hörs senare
Kram

Åhhh



En brun Sofie på en otroligt fin strand på Kreta

Jag vill utomlands nu! För er som varit utomlands och det har dem flesta varit någon gång i sitt liv. Visst är det det bästa som finns? Att bara komma iväg en vecka eller två och inte behöva tänka på någonting annat.
Hela dagarna ligger man och solar och badar. Och framåt kvällen går man in och duschar och fixar till sig och gör sig redo för en sjukt god måltid på någon fin resturang. Så jävla underbart! Och efter middagen väntar såklart lite party på någon klubb. Sedan kommer man hem och sover och sedan vaknar man för att gå ut och sola och bli ÄNNU brunare. Nej nu vill jag bara utomlands. Dock måste jag vänta hela sommaren för vi åker i slutet av augusti. Men bättre sent än aldrig säger jag! Alanya väntar på mig och jag känner det redan. Fy attans vad det ska bli kul.

Gissa vad jag har gjort...

Heeej igen! Klockan är fyra och jag sover inte? Vet ni vad jag har gjort? Mina kära vänner kan ju gissa..Något jag hatar och göra och nästan aldrig gör. Och när jag gör det blir det likadant dagen efter igen. JA! ni gissade rätt! Jag har städat mitt rum?! Hur orkar jag göra det klockan fyra på natten. Det förstår inte ens jag själv. Skönt att ha det snyggt och prydligt iallafall. Får se hur länge det varar..En dag? Kanske två. Haha nej nu vill jag faktiskt ha det städat ett tag.
Brukar ni också stöka ner era rum som attans? ( Jag hoppas någon håller med..vill inte vara den enda )
Och mamman min kommer bli jätte glad eftersom hon alltid tjatar om att jag ska städa mitt rum. Verkar bara finnas positiva saker med att ha ett städat rum, kanske ska jag börja med att ha det?
Haha, aja. Nu ska faktiskt Städ-Sofie ta och lägga sig.
Godnatt med er! Eller kanske godmorgon eftersom solen har gått upp.
Kram



?

ATT NÅGOT SÅ NÄRA KAN VARA SÅ LÅNGT BORT
saknar glada oss, saknar sura oss, saknar dig.

-

Hej! Jag kom nästan nyss hem från Lund. Hängde lite i stadsparken idag igen fast med lite annat folk. Bland annat Elin Dahlin som jag inte träffat på ett bra tag! Härligt härligt. Rökte vattenpipa och chillade lite. Dock blev det lite väl kallt nu senare och när vi kom till Eslöv igen så regnade det. Usch..Nu ska det vara sommar ju, men det kommer förhoppningsvis! Man får iallafall tänka postivt så man inte deppar ihop helt.
Just nu sitter jag bara och kollar tv och fixar en spotify lista till en fest jag ska på imorgon. Gyttgytt!



Dagens look!


Some nice muuuusic


Lloyd ft J holiday - I can be more



Taio Cruz - Dynamite


Chris Brown ft Tyga - Holla at me ( Älska musik videon! )

vad händer ikväll?

Idag skulle jag och några tjejkompisar egentligen på 18-års fest i Lund. Tyvärr blev den inte av..Så vad händer ikväll? Sjukt pepp på någonting som inte ens finns? Haha.
Vill bara göra något nu! Har sovit tolv timmar inatt. Somnade halv elva igår och vaknade elva idag. Riktigt skönt att få sova ut! Anyway, nu ska jag laga lite käk och sedan fixa till mig.
Vet ni något kul som händer så hör gärna av er!
Kraaaam


Mums.

Sofie


Sommarlov

Hej bloggen! Har varit en massa partajande osv så jag har inte hunnit skriva. Sommarlovet har ju äntligen börjat och då finns det inte så mycket tid över till att sitta vid datorn. Men jag vill ändå försöka uppdatera varje dag så att man sedan kan titta tillbaka på vad man gjort under sommaren! För med mitt minne glömmer jag nästan en vecka efter. Skämt o sido!
Anyway, igår kväll drog jag och Sofia till Lund till stadsparken där det var en massa folk och chillade. Vi drog oss hemåt vid ett tiden och sedan träffade vi Sammi och Micke drog hem till Sofia.
Jag och Sammi hade bestämt att vi skulle bada i hennes pool. Men jag fegade ur! Sammi badade dock efter många om och men. 

Nu är det Sex and the city på TV. Väldigt gamla avsnitt, men vad gör det?
Föresten såg Sex and the city 2 för inte så längesedan. Ettan var bättre men tvåan är självklart också sevärd! Har man sett ettan måste man ju bara se tvåan.

Laddar upp med lite inlägg så vi hörs senare!
Kram








Outfit


Min outfit för någon dag sedan:
Hög midja jeans från gina
Bustier från H&M
Skjortam har jag ingen aning om vart ifrån
Ringar från Bik Bok


-


Imorgon är det skolavslutning. Imorgon går alla skilda vägar.
I am going to miss u.

tisdag

Hey you! Jag har haft fullt upp dem senaste dagarna så det blir inte datorn ett skit. Men det får ni stå ut med!
Det är väldigt ovanligt att jag skriver såhär dags på morgonen men jag har råkat försova mig och känner inte att det är jättelönt att dra till skolan överhuvudtaget eftersom vi inte gör någonting. Ska iallafall dra dit efter lunch och spela volleyboll. Förstår inte en sak och det är varför vi har skola nu sista veckan? Vi bara sitter och gör ingenting. Istället för att vi får ha en extra sommarlovs vecka. Mycket hellre det!

Anyway, tänkte lägga in lite bilder jag och brudarna tog innan vi drog till student-jägers i torsdags.
Och jo man var jävligt sliten på fredagen i skolan. Men det var det värt!
Enjooooy




Resa bokaaaaad

Wohooo! Resa bokad. Det blir till Turkiet - Alanya den 26 augusti. Fyfan vad gött det ska bli! Längtar riktigt mycket.


Vårt hotell.

Godmorgon

Godmorgon! Har nyss tagit en skön dusch. ''Nu är jag tillbaka och ska skriva massa inlägg'' igår kväll gick inget vidare bra..Haha Jag somnade, mitt bland bloggandet och facebookandet osv..Dessutom hade jag huvudet PÅ datorn..Aja skönt var det att sova iallafall.
Kraaam

Back on track

Förlåt för min hemskt dåliga uppdatering. Har inte haft tid helt enkelt, plugg, shopping, vänner och party går faktiskt före bloggen! Rätt så hemskt eller hur? Nej..inte riktigt. Men nu har jag faktiskt tid så jag hade tänkt uppdatera lite av det jag har shoppat och vad jag har gjort. Bilder osv. Gillar egentligen inte att blogga om allt på samma dag men whatever! Får ta igen lite nu.
Bra va?

RSS 2.0