Accesoarer



Lite nytt jag köpte i Torsdags efter mode visningen!

Freeedag

Hej! Äntligen helg. Denna har veckan har gått rätt segt men ändå snabbt.
Är glad för jag fick reda på att jag hade ett delpoäng från att få MVG i nationella i svenska. Typiskt att jag inte fick det, men är ändå nöjd. Och min svensk berättelse om tiden på högstadiet fick jag VG+ på så jag avslutar skolveckan med lite positivt.

Ja mina kära vänner, igår var det modevisning för brudarna och mig + Lokman och Maxime.
Det var ganska kul faktiskt. Fast lite jobbigt att allas blickfång är på en. ( Självklart när man går modevisning ) Men det kändes ändå konstigt. 

Ikväll blir det nog grillning med brudsen om inte vädret är allt för dåligt! Vilket det är nu. Regn och rusk..Men det börjar spricka upp lite så man kan ju hoppas att det blir finare ikväll.




Hot party nights wihoho


Kan det bli sommar och party-kvällar? Bara dansa och parta loss!
JAAAAAATACK

negativ/positiv

Hej!
Nu kommer jag och skriver med värsta negativa energin..Men seriöst vilken dag?!!

-Vaknar riktigt sliten eftersom jag jobbade till tolv igår..
- Förstog ingenting av det vi gick igenom på matten
- Mitt smink blir snott! Hela jävla neccesären med allt smink..
- Cooper test ( springa fem varv runt ekevalla )
- Nationella i biologi
- PLUGGA PLUGGA PLUGGA

Så har min dag sett ut. Har faktiskt haft några höjd punkter också som jag kanske borde påpeka! Eller det kanske blir alldeles fel nu i detta allt för negativa inlägget? Äh! Nu kommer lite positiv feeling också:

- Blev inbjuden till Shaddys artons-års fest! Vilket nog kommer bli kul
- Lunchade med Vlora, Kajsa och Sofia i stan vilket var väldigt kul!
- Kommer att få G i gympa! ( Hade VG men blev skadad i knäet som ni flesta vet, sen blev jag sänkt till G och sen IG varning. Men nu kommer jag iallafall få ett G. tur! )
- Har en helt ny smink ''garderob''
- Nationella gick faktiskt bra, kändes det som iallafall!
- Jag är klar med Engelskan och SO:n
- Jag har en jätteskön säng! ( Så jag borde sova )

Bra att man kan se något positivt i allt negativt va?
Som jag skrev, jag har en undebart skön säng så jag kanske borde sova
JA! det borde jag.
Godnatt och kramen får jag ju inte glömma
Puss också

Summer dress


Mina nyaste inköp!
Halsband: Kappahl 99:-
Klänning: 199 :-

New music

Har laddat ner lite ny skööön musik! Älska är det rätta ordet. Hoppas ni tycker det är bra att jag rätt ofta ligger in musik, jag gör det med nöje!






Nya sommar-plågan? Iallafall min. PARTYYY

-

Hej! Ligger här i min säng och pratar i telefon med Sofie och lyssnar på skön musik.
Är sjukt trött efter att jag gick upp tjugo i åtta och sedan nationella i två timmar och efter det direkt till jobbet.
Riktigt gött att bara ligga här och dega men måste verkligen starta med engelskan som ska vara inne på Torsdag och göra klart SO arbetet som ska in på redan på Onsdag..Suck!! Orkar inte. Men det är ju sista taget nu innan sommarlovet. Två veckor kvar, wihooo.
Hörs senareeee
Kram

Sofisen:

Jadu..man kan ju gissa varför hon ler så mycket..Vem snackar hon med mån tro?
Loooove is in the air ;)

I want it all


- There's so many ways to love you
  Baby i can break you down
  You make me wanna say o-o-o-omg

May angels lead you in


Nostalgi

En söndag

Hej! Nu är jag tillbaka och jag är frisk. Skönt. Orkar inte komma med massa bortförklaringar om varför jag inte skrivit. Det finns helt enkelt inga.
Som ni ser har jag ny design. Enkel och vanlig i ljusa färger. Den är ganska bred och hög. Men jag vet inte hur man ändrar och jag orkar inte så det får vara så här. Yes.

I fredags så sov jag hemma hos Sofia och det kommer över lite folk hos henne.  Och det blev en trevlig kväll/natt!
Igår så chillade jag hela dagen för jag var sjukt sliten. Och på kvällen träffade jag Maria och Sofie.
Idag har jag också chillat hela dagen och kollat på film. Vaknade två så det kan vara en andledning till att jag sitter uppe nu anyway..Nu ikväll drog jag till stan en sväng och solade med Sofie och sedan kollade jag på ännu en film. På trean ''A cinderella story'' Och Chad michael murray är så freakin' hooot i den. Galet!
Det är min helg! Vad har ni haft för er?

Nu borde jag faktiskt sova känner jag, för imorgon blir det skola och jobb!
So i better get going.
Hörs
Kraaam


Här har ni honom. MMMM...

-


Det får bli en bild från förra sommaren. Jag har tyvärr ingen ork att skriva något speciellt just nu. Huvudet dunkar och jag hostar som om jorden skulle gå under eller något i den stilen. Usch. Tycker nästan synd om mig själv, men det får man göra ibland right?
Ska försöka att inta en skön position att sova i och sedan hoppas på sömn.
Godnatt med er
Kram från en tjej som tycker synd om sig själv och vill bli frisk! ( Haha )

20 maj

Hej! Har dragit på mig en rejäl förkylning. Feber hosta och förkylning. It sux! Måste ändå jobba imorgon, för jag behöver verkligen pengarna så jag får knarka alvedon och nässpray och ''må bra''
Man kan iallafall hoppas att detta är den enda förkylningen jag kommer ha under sommaren. Isåfall vore det riktigt gött.
Skrev inte igår för att jag var i Lund hela dagen och när jag kom hem mådde jag ju somsagt inte jättebra.

Har varit hos mormor och morfar hela dagen och sovit. Har knappt kunnat käka eftersom smaklökarna är ganska kassa. Och visst är det riktigt äckligt att äta och inte smaka något, utan bara känna konsistensen av någonting? Usch. Aja, jag skriver lite senare ska vila lite och plugga.

KRAM


Denna bilden passar ganska bra in på mig just nu! Hahah

Mmmm


Världens finaste eller vadå? Muuuuums

18 maj

Hey you!
Idag har jag:

- Varit i skolan
- Solat med Sofie
- Tränat beach handboll med brudarna
- Chillat framför tven
- Nyss tagit en varm dusch!

Och nu återstår det bara att ligga här och chilla i sängen i någon timme sedan sova. Läxfritt vilket är så underbart skönt. Och vet ni vad som är ännu skönare? Att det inte är skola imorgon. Jisses. Insamling till lärar middagen vilket innebär att man ska jobba ihop till en liten slant. Jag behöver bara städa rummet och sedan ger mommie mig pengarna. Love it. Så det blir Lund med Pauline ganska tidigt imorgon.
Jag och brudarna ska ändå dit för att prova kläder för vi ska gå modevisning nästa vecka. Mer info om det kommer senare ;) haha. Aja hörs senare
Kram


Spexfoto





nattiiiiii

Ville bara säga godnatt. Är äntligen klar med svenskan. Skulle skriva en text om hur högstadie tiden har varit/känslor osv. Den ska vara inne imorgon! Så nu är jag klar. Känns gött och därför förtjänar jag att sova nu. Eller hur?
Lägger in alla bilder imorgom istället för just nu orkar jag faktiskt inte så vi hörs då.
Godnatt
Hugs


Glömde tillägga detta. Det var verkligen riktigt kul, så sjukt längesedan man spelade handboll speciellt beach-handboll. Och nu är det ju så att vi ska ha med ett lag i Åhus alla vi brudar som slutat. Ballar av stål! Jobba jobba.

Halluuu

Hej! Slänger in lite bilder från dagen i skolan lite senare. Hade typ två lektioner sen fotades vi en sista gång med varandra. Spexfoto, och vi i vår klass var hippies och terrorister. Haha. Så lägger in bilderna här sen när jag fått dem och även lagt in från min mobil! Ska ut och ha en liten photo shoot med mig själv nu också,lägger upp lite bilder på det också om det blir några bra!
Hörs senare. Kraaam

dagens..


Dagens outfit! Inget speciellt menmen.


Godkväll!

Godkväll! Har nyss kollat på ''The perfect man'' som gick på trean. Hade sett den innan men den är mysig så varför inte se den igen. Innan det så var jag och solade med Sofie. Riktigt längesedan jag gjorde det så det var en upplevelse! Skämt o sido. Behöver få lite färg nu, eftersom solen inte verkar titta fram här i kalla svergie. Vi vill också ha sol..
Hade väl snart tänkt sova. Imorgon är det ju skola efter en lång och bra helg! Borde alltid vara så långa helger. Tre skoldagar och fem helgdagar. Låter som en fin idé. Eller hur?
Nu ska jag sluta babbla och sova istället.
Kram

Bilder från Malmö






När vi satt på en uteservering på kvällen så ser vi ICA-Ulf. Såklart tog vi en bild med honom! Hahah

-

Ciao! Skrev inte igår för att jag sov hela dagen. Nästan iallafall. Kollade film och tv också. Var sjukt trött, vet inte vad det berodde på. Känns som om jag har en fet förkylning påväg vilket är det sista jag önskar just nu.
Liseberg var riktigt kul! Vädret var perfekt! Sol och blå himmel. Kunde verkligen inte blivit bättre.
Slänger in en bild därifrån. Dock tog vi nästan inga alls vilket är lite synd. Men lägger in fler när jag fått dem andra. Anyway, enjoy!




Liseberg

Ligger i min säng bredvid min kära bästis Sofis nu som ligger och babblar alfabetet på Grekiska. Haha. Vi ska sova vilken minut som helst. Klockan tickar och imorgon ska vi upp tidigt för då blir det Göteborg. Och LISEBERG! Karuseller är nog en av dem bästa grejorna jag vet. Ni får hålla tummarna för att det blir bra väder imorgon. Hoooppas. Anyway nu ska vi snacka lite och sen sussa.
Godnatt
Kram


blablabla

Måste skriva av mig lite här känner jag. Har tänkt på detta under hela kvällen. Varför bor jag här? Jag känner mig verkligen inte konfortabel här. Har mina vänner här. Men just nu känner jag att jag inte vet var jag har alla riktigt. Vem kan man lita på? Vem skulle ställa upp för en när man verkligen behöver det? Jag var säker innan, men nu vet jag inte riktigt längre. Inte på samma sätt iallafall. Men det är väl bara en period kanske, vad vet jag. Känns ganska trist i vilket fall.
Det kanske har med vart vi bor att göra, för varje gång jag inte är i Eslöv så känner jag mig mer hemma på något sätt. Eslöv är staden där det inte händer någonting. Dött.
Jag längtar så sjukt mycket just nu efter att börja gymnasiet i Lund och komma ifrån detta lite. Äh, en sak som är säker är iallafall att jag inte kommer att stanna här men det kommer alltid vara ''mammas gata'' med massor av oförglömliga minnen och saker jag aldrig vill glömma och inte kommer att glömma, någonsin.


Life is life

Lil Wayne, my love



Yeah I'm single,
N-gga had to cancel that b-tch like nino,
I aint trippin on nothin,
I'm sipping on somethin,
And my homeboy say he got a bad b-tch for me,
And I'm single,
Yeah I'm single,
And I'm single,
Tonight I'm single
And I aint trippin on nothin,
I'm sipping on somethin,
And my homeboy say he got a bad b-tch for me,
Tonight

In school

Hej! Sitter och skriver från skolan just nu. Har ingenting att göra och har inte gjort något på hela dagen heller. Jag och Pauline skulle ta igen det vi hade missat förra veckan när vi var i Tyskland. Men dem hade inte gjort så mycket så vi har bara suttit och snackat och chattat på facebook medans dem andra har gjort någon ''poängjakt''
Vädret suger ja jag vet inte vad..Det regnar och blåser och är superkallt! Buhu.

Ska nog ta en fika med Daniel och Sofia efter skolan sen åker vi till hennes lägenhet i Malmö.
Så vi hörs senare!
Kram

Strawberries



Summer

Awesome vecka

Nu ska jag packa och fixa lite på mitt rum. Eftersom vi har ledigt både torsdag och fredag! ( AWESOME ) Så ska jag till Malmö imorgon till Sofias lägenhet och sova där till på torsdag. Kommer bli mysigt! Och på fredag är det Göteborg som gäller och Liseberg. Åh. Kan nog inte bli en bättre vecka tror jag. Anyway, ska packa osv nu innan det blir försent. Vi hörs imorgon! Kan inte lova att jag hinner skriva men jag ska försöka, annars är jag tillbaka på torsdag igen. Ha det bäst!
Kram till er mina läsare


Emma, Jag, Rebecca, Linnea och Sofia. You roooock

Bilder från Tyskland



Klockan halv fem på morgonen! On our waaay








Enjoy! Det kommer fler bilder när jag tagit emot alla.

G shit

Ciaoooo! Är väldigt trött just nu. Har haft ''hälsodag'' idag i skolan vilket innebär en brännbolls dag. Jag älskar brännboll, det är sjukt kul! Men det gick inte så bra för vår klass men whatever. Slutade halv tolv, grymt skönt! Så jag och Sofia drog hem till henne och käkade och chillade sönder i soffan.

För övrigt kom jag nyss hem från gymmet, vilket resulterade till min trötthet! En skön trötthet iallafall. Work it girl.
Nu blir det en varm dusch och sedan väntar Desperate Housewifes på mig. Yeees. Vilken skön dag.
Hörs senare!
Kram

HOOOOTOTOTOOT


Inatt ska jag drömma om Channing Tantum. Herregud, kan man vara mer perfekt? Knappast! Jag vet att alla tjejer håller med mig här i skrivande stund. Eller hur girls?
Nej nu vill jag bannemej sova så jag kan vakna upp imorgon och komma ihåg min utomordenligt fina dröm. För fin, jadu det kommer den bli! Kolla bara...Åh godnatt
Kram

Resultatet av filmen


Jag behöver väl inte säga mycker mer? Här har ni bölgrisen number one. Nej men seriöst, riktigt bra film. Se den!
Puss och kraaaaam

Dear John

Ciao! Sitter hos Sofia just nu. Har nyss käkat friterad kyckling och nudlar! Yummie.
Ska kolla på Dear John nu. Äntligen säger jag bara. Alla säger att man gråter som en jag vet inte vad till den.
Vet inte hur det ska gå för min del då, eftersom jag är en storgråtare när det gäller filmer.
Vi hörs senare babes
Kram


Ett två tre: Naaaaaw

Snap!




Lite bilder jag tog nyss!

It's better if you dont understand

Detta blir det sista inlägget för mig idag! Har bara legat i soffan och degat framför datorn hela dagen. Bara tagit det så lugnt som det bara går att göra. Vilket är väldigt ovanligt för att vara jag! Men det kan vara bra ibland det med. Tog för övrigt nyss en sjukt skön dusch! Och nu ska jag kolla på 17 again och sedan sova. Imorgon är det skola. Orkar verkligen inte gå upp tidigt...Suck
Anywaaay
Godnatt iallafall! Sov gott
K r a m





- Sofie



I can change your life if you let me
I'll make your puzzle complete


-


Beställden nyss det här från H&M. Råkade också trycka i två blusar som jag inte ens vet vilka det är. Så det får väl bli någon slags överraskning eller något..Haha. Förstår inte hur man kan vara så klantig. Men heter man Sofie så gör man.
Kraaam

Mina nya babes!




Här är dem nya high heelsen jag snackade om igår! Visst är dem fina? Åh älska.

Questions and anserws

År 2009:
Vilken klass gick du i - I åttonde och nionde klass
Vad hade du för hårfärg - Brunt och även blondt
Hur lång var du - 1.70
vem var du kär i - Hm..kär är att ta i

Hade du nån Pojk/flickvän - Ja, ett ganska litet tag
Vad brukade du göra på fritiden - Allt möjligt, träna, kompisar, festa osv 
Vilka umgicks du med - Dem bästa brudarna i världen
Var allt Bättre då - Nej, det tror jag inte
Skulle du vilja gå tillbaka dit - Till vissa stunder ja
Har du förändrats - Lite har jag nog

Nu:
Vilken klass går du i - Nionde klass
Vad har du för hårfärg - Typ mörkblond
Hur lång är du? - 1.70
Vem är du kär i - Ingen
Har du nån Pojk/flickvän - Nej
Vad brukar du göra på fritiden - Umgås med vänner, partaja, träna
Vilka umgås du med - Fortfarande med dem bästa brudarna som finns
Hur ser du ut - Öhm..Vet inte haha

Har du:
Kysst någon - Ja
sovit brevid någon med samma kön - Yes
sovit brevid nån med motsatt kön - Ja
slagit ner nån - Haha, nej det skulle jag inte vilja påstå
Ljugit för en bra vän - Någongång ja
Svikit någon - Det hoppas jag inte!

Vem:
Skrev du senast till på msn - Maria eller Andy i think
Kramade du senast - Mormor
Sov du hos senast - Sofie skulle jag tro 
Vill du vara just nu - Mig själv antar jag
Ringde dig senast - Sofie

Vad:
Drack du senast - Cola
Köpte du senast - Tuggummi innan vi skulle flyga
Gjorde du igår - Låg i sängen med datorn och sov
ska du göra imorn - Jag har faktiskt ingen aning
Vill du göra just nu- Träffa Maria vilket jag ska göra snart
Åt du senast - Köttbullar
Är närmast dig som är rosa - En nike väska


Kärlek :
Du är kär nu - Nope
Du har sårat nån så den började gråta - Ja..
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Mh..


Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - Hm. Guess so
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - Ja haha.
Jag har smugit ut utan lov - Nej
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet om - Hm, har jag nog.
Jag har fuskat i ett spel - Har jag säkert
jag har struntat i ett prov - Yes

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv - Hur då? Någongång väl.
Jag har tagit medecier mot depression - Nej!
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - Ja
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande - Ja


Jag har aldig..
..Varit i kina: Nej
..Däckat på en fest: Ehm, nej tror inte det
..Haft trekant: Haha nej.
..Aldrig åkt på en m.cykel: Nej faktiskt inte
..Strulat med mer än 5 killar: Hehe yes


Favorit..
Film? - Gud, det finns så många. Men the notebook är en av dem bästa iallafall.
Låt? - Det ändras hela tiden, just nu är G shit- Tyga ft Chris Brown en av mina favvisar men jag kommer nog alltid älska Lil rain - Adore you
Artist? - Helt omöjligt att välja, Men Lil Wayne är en av dem bästa
Band? - Så svårt..Coldplay och Kings of Leon är två av dem bästa banden iallafall
..Fotbollsspelare? - Zlatan ofcourse
..Fotbollslag? - Haha, hänger inte med i fotbollens värld riktigt  
..Land? - Spanien eller Grekland
..Skålespelare/skådespelerska? - Hm..Channing Tantum ligger högt upp på den listan iallafall


Hemma wihoho

Hello! Nu är jag hemma ifrån en vecka i Tyskland. Hann inte skriva innan jag drog iväg! Valborg blev verkligen inte som det var tänkt. Väldigt kul till en början men sen blev det lite för mycket av det hela. Nu är iallafall maj här. Maj=vår. Ser verkligen inte ut så på vädret iallafall. Usch och fy. Hoppas att det blir bättre väldigt snart.
Anyway, Tyskland var över förväntan. Träffade nya sjukt trevliga människor och hade riktigt kul.
Vi tog en massa bilder så dem några kommer definitivt landa här på bloggen!
Köpte ett par sjukt snygga skor där också. Love them.
Kan berätta mer när jag fått bilderna och så. Nu ska jag fixa till mig och sedan träffa Maria.
Ha det gött
Kraaam


RSS 2.0