Våren är här

Klockan börja bli lite mycket känner jag..men jag ska faktiskt lägga mig efter det här inlägget!
Denna dagen har iallafall varit skitbra. Har kunnat andvända min skinnjacka utan att frysa. Hur skönt är inte det? Det börjar bli vår på riktigt. Yes! Skolan var chill fastän vi hade nationella i engelska, men det gick bra tror jag.
Slutade halv två och efter skolan käkade jag och Kaisa på Golex. Efter det mätt som jag vet inte vad...så cyklade jag hem till Maria. Vi gick ut en sväng i stan och hämtade resekataloger. Vill bara beställa en resa och resa iväg fort som attans! När man ser alla fina hotell och stränder och festställen vill man bara iväg. Nu nu nu. Iallafall..
Vid halv sex tiden drog vi till grymmet och tränade rumporna av oss. Sjukt skönt!
Kom hem vid åtta och sedan dess har jag bara chillat, pluggat lite.

Jag hoppas det blir en lika bra dag imorgon. Glöm inte våffeldagen gott folk.
Kram

Kreta 09, Sakna.

tillägg till det förra inlägget!


Sofie likes!

mums


Snart är dem mina! Grymt snygga är dem. Converse och en vit tunn blus och kanske en bustier under blusen, självfallet massa accesoarer också. Vårigt och så snyggt. Love

Photographs



Eftersom jag känner att jag inte är så sugen på att skriva något och inte har något speciellt att skriva idag så laddar jag upp två bilder på mig istället! Har nyss tagit en varm dusch efter ett pass på gymmet. Nu är jag sjukt trött och ska sova..Så godnatt! Take care
Kram

Natti

Ciao! Har precis duschat. Kom hem från gymmet vid halv nio tiden. Sjukt skönt att träna nu efter en veckas uppehåll ( eftersom jag var sjuk hela förra veckan) Nu känner jag mig ganska redo för sängen faktiskt. En liten sovmorgon imorgon. Börjar tio över nio. Jag kallar det iallafall sov morgon eftersom vi brukar börja en timme tidigare dem andra dagarna.
Aja, vi hörs imorgon!
Kraaaam

Remember me

Jag var ju på bio i fredags och vi såg Remember me. Där bland annat Robert Pattinson har en av huvudrollerna.
Filmen var en av dem bästa jag sett faktiskt. Ganska oväntat! Men jag gick in i biosalen med hyffsat låga förväntningar.
Till mesta dels var där tjejer som såg filmen, några killar som var där med sina flickvänner bara. Men jag tycker absolut att killar också skulle kunna se den. Eftersom filmen innehåller lite allt möjligt. Klart är det en kärleks film. Men den slutar inte som alla andra filmer..Jag tänker inte säga så mycket mer. Ni får helt enkelt se den själva!
Det är den verkligen värd. En nackdel är att man hela tiden tänker på Twilight, på hur Roberts karaktär är i dem filmerna. Men det får man helt enkelt försöka koppla bort för i denna filmen är han allt utom en vampyr.



Facelook right now


Nu drar jag! Vi hörs imorgon
Kraaaaam

Ny design

Som ni ser har jag en ny header och lite sånt! Inget märkvärdigt direkt. Men tack Julia. Mycket bättre än den dära standard designen jag hade innan. Eftersom jag själv suger på att skriva i koder och fixa med sånt.
Men nu ser det iallafall lite trevligare ut. Hoppas ni som läser min blogg fortsätter att göra det.
Shit, klockan bara springer iväg känns det som. Ska fixa mig lite nu och sen kommer Mami hem med Mcd. Mums! Är verkligen hungrig som en varg.
Hörs sen!
Kram

Haha....




Tack hugo för att du gjorde min dag!
Kan verkligen inte sluta skratta...Hahah
Enjooooy

Fredag, yeees

Ciao! Vaknade nyss för femte gången ungefär. Blir så trött på alla försäljare som ringer hela tiden. Fem gånger på en morgon. Det borde vara rekord. Och när jag somnade om för femte gången så ringer det IGEN. Då tar jag upp telefonen och svarar skitsurt. Vem är det inte då? En jag sökt jobb hos..Hahah typiskt.
Men varför klaga? Det är ju trots allt fredag! Big smile.
Ikväll blir det bio och käk i Lund med tjejerna är det tänkt. Mys, like always. ( Har inte varit i skolan men är frisk till ikväll.. ) Nej men seriöst, bättre att vara hemma en dag för mycket än en dag för lite, eller hur?
Aja, ska laga något käk nu och sen blir det film och lite sånt. Åh och en varm dusch också.
Hörs senareee
Kram


Duktig Sofie

Godmorgon! Haha kanske inte riktigt morgon..men nästan. Iallafall för mig som vaknade klockan tolv.
Jag har varit jätteduktig! Jag har städat mitt rum utan att mamma behövde tjata på mig. Gissa om hon kommer bli förvånad. Nu är det iallafall rummet fint och det känns skönt.
Och förkylningen börjar kännas lite bättre nu, jag tror det blir skolan imorgon. Man kan bara inte vara sjuk på en fredag. Funkar inte.
Ska väl sätta på en film nu och tillfriskna ännu mer eller något i den stilen!
Hörs senare
Kraaam

All the crazy shit i did tonight, those will be the best memories

Pauline hade ju födelsedags fest i lördags. Jag har inte lagt upp några bilder här på bloggen! Så jag tänkte att jag gör det nu. Enjoy!









Glamourama

Idag vaknade jag klockan tio. Gick och la mig i soffan med datorn och började kolla på web-serien ''Glamourama'' och så fortsatte det hela dagen. Kollade på alla 18 avsnitten som kommit ut på webben än sålänge. Om ni vill kolla det så är det bara att gå in här: http://tv3play.se/program/glamourama Det påminner om The hills och The city som går på MTV. Men detta är svenskt. Och alla tre, Petra, Michaela och Anna driver kända bloggar. Ett litet plus för oss som följer serien är att Michaela har en liten fling med Cimon (Paradise Cimon) så han är med lite sådär ibland. Verkligen inget fel med det. Inte ett dugg fel alls faktiskt.



Cougar town rules!

Detta blir mitt sista inlägg för idag. Ligger i sängen just nu och kollade nyss Cougar town. Love it! Det är verkligen underhållande. Så ska kolla dem andra avsnitten också hade jag tänkt. Kan inte bärga mig en hel vecka till. Dessutom kommer jag inte kunna somna redan eftersom jag vaknade ganska sent imorse. Ska inte till skolan imorgon heller. Har fortfarande halsont och är väldigt förkyld. Usch! Men det blir bra till helgen hoppas jag.

Nu ska jag som sagt kolla lite avsnitt av Cougar town och sedan sova och försöka friskna till.
Kram


Demon & angels

Tänkte testa på dem nya produkterna ''Demons and Angels'' Så mamma köpte dem till mig idag. Har bara sett dem på reklamen innan men jag hoppas dem ger ett bra resultat!
Det finns ett rengörings mouse, som man då andvänder för att ta bort smink och rengöra såklart. Efter det andvänder man ett ansiktsvatten som rengör porerna från fler orenheter och lugnar huden med hjälp av aloe vera som finns i vattnet. När man gjort det så andvänder man den tredje produkten som är en creme som återfuktar huden och även renar huden.
Tycker det låter skitbra. Hoppas dem är det också! Man köper dem på apoteket och dem kostar cirka 60-70 kronor per styck.


Och såhär ser dem ut!


Musik tips!






Jag lyssnar till mesta dels på Rn'b och hiphop. Här är några nya låtar som verkligen har något extra.
Lyssna och njut säger jag bara. All for you!

Sommar kom nuuu

Idag har jag varit hemma från skolan. Förkyld och ont i halsen. Hoppas verkligen på att jag inte får feber! En rolig sak man kan göra när man är sjuk ( annars också för den delen ) är att internet shoppa. Och det är vad jag har gjort idag. Lägger upp det jag köpte. ÅH! Visst längtar man bara till sommaren när man ser dem söta klänningarna och jeansjackan? Jag gör iallafall.









Missing




Jag saknar mitt ljusa hår. Speciellt nu när det börjar bli vår ute...
Jag funderar på att slinga det nu alldeles snart.
Men sen så saknar man alltid det bruna när man har det blondt. Är ni också så?
Haha vilket dilemma...Haha nej men det blir blondt om ett tag!

Kalas!

Nu ska jag på kalas! Sen blir det träffa Sofie och maria.
Såhär ser jag ut just nu.
Kramar



Hooot hot hot


Sean Kingston ft Justin Bieber - Eenie Meenie
Så grymt sköööön. Lyssna.

Everybody lookin' for love

Tjenare! Kom hem för ett tag sedan. Var i stan och fixade presenten till Pauline. Kan tyvärr inte avslöja vad vi köpte eftersom hon kanske läser detta. Men det blev jättebra iallafall! Drog hem till Sofia en stund efter att vi varit i stan och nu sitter jag bara här i sängen. Ska på kalas vid sex tiden och sen blir det att träffa Sofie och kanske Maria. Vi får se helt enkelt. Rebecca och Linnea är iallafall hemma från deras skidsemester. Lite saknade är dem allt! Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig lite smått.
Hörs senare.
Kramar


Converse


Mina lovers! Vanliga vita, svarta och naturvita/beiga

Converse är så sjukt snyggt till både vardags och fest. Man kan verkligen ha dem till vad som helst!
Riktigt sköna också. Fint på killar också, riktigt fint.
Mer converse till folket typ..Hahah
Love them

Wihohoho

Ciao! Ligger här i sängen. Är så fruktansvärt trött. Två prov idag och ett igår. Skönt att ha dem överstökade iallafall! Ska ligga här hela kvällen och bara chilla. Fy vad skönt.
Och imorgon är det fredag. Wiho. Helg igen. Veckorna bara rusar fram. Har inga större planer inför imorgon, ska chilla med Sofie är det tänkt. På lördag blir det fest och fira min kära vän Pauline som fyllde sexton år igår. Grattis i efterskott hjärtat mitt! Oh juste, det ska jag göra imorgon. Handla present till födelsedags grisen.
Har inte mycket mer att skriva just nu. Vi hörs!
K r a m


Pauline Sofie och jag! Tagga


The rush is worth the price I pay

Bilder från helgens festligheter!
i Fredags var det fest hos Andreas.

Sofie och jag





Och i lördags var jag Pauline och Matilda i Hässleholm på ett disco där. Björket. Vi sov där i Matildas systers lägenhet. Nice brudar.

Pauline, Jag och Matilda.


On our way!

Jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav

Fan. Jag blir alltid lika förvirrad. Det känns bara som om att du inte släppt allt än. Ibland känns det så. Medans tusen andra gånger känns det tvärtom. Du är perfekt när du är dig själv, när du är du. Men tyvärr har du din fasad. En fasad som är så onödig. Varför ha den när du lyckas så bra utan?
 Tyvärr räcker inte allt det du säger till längre. Dina förlåt och dina försök att få mig att tro att du bryr dig om mig. Det är tur. För isåfall skulle jag falla tillbaka varje gång. Precis lika lätt som förr. Men jag är inte hon längre, inte hon som har ett extra öga för dig. Det har jag inte varit på längre. Och det känns som en lättnad. Då var jag inte säker. Nu vet jag.
- Tiden läker alla sår.

I can make your bed rock


Young Money - Bedrock

She Got That Good Good,
She Michael Jackson Bad,
I'm Attracted To Her, For Her Attractive Ass,
And Now We Murderers, Because We Kill Time,
I Knock Her Lights Out, And She Still Shine,
I Hate To See Her Go, But I Love To Watch Her Leave
But I Keep Her Running Back And Forth
Like a Soccer Team
Cold As A Winter Day,
Hot As A Summer's Eve,
Young Money Thieves
Steal Your Love and Leave



Oh Baby,
I Be Stuck To You,
Like Glue Baby,
Wanna Spend It All On You,
Baby,
My Room Is The G Spot,
Call Me Mr. Flintstone,
I Can Make Your Bed Rock
I-I-I I Can Make Your Bed Rock
I-I-I I Can Make Your Bed Rock Girl
I-I-I I Can Make Your Bed Rock
I-I-I I Can Make Your Bed Rock


Nova med Sofisen

Hej! Kom hem från nova för ett tag sedan. Sofie och jag åkte dit efter skolan. Det blev ett par lackleggings, ett par jeans, kilklacks skor och en ögonbryns penna. Ganska nöjd. Hade hoppats på att få med mig skärpet jag lade in i ett inlägg för någon vecka sedan. Men det fanns inte i rätt storlek. Tänkte köpa det beiga för det var också fint, men jag ångrade mig när jag stog i kön. Aja, kollar på grace anatomy nu. Men jag måste verkligen plugga! Så jag tror jag ska göra det istället faktiskt. Och om det ska bli gjort så måste jag nog stänga ner datorn..
Vi hörs imorgon!
Kram




Dålig bild, men det är iallafall grejorna jag köpte!


Träning som gäller!

Hej
Har inte så mycket att skriva idag faktiskt. Det är tisdag och det är den värsta dagen i skolveckan. Det resulterade i att jag gick hem vid halv två. Orkade verkligen inte. Vid tre var jag på sjukgymnastik. Har fasligt ont i knäet efter i helgen. Men det blir bättre hoppas jag! Ska ändå träna nu. Ska bli rätt skönt. Sen är det tv som gäller hela kvällen. Serie start på efterlängtade Desperate Housewifes och sen börjar även Cougar town också. Gött att allt börjar nu igen. Aja nu ska jag träna. Hörs kanske sen!
Kram


En brun och ljushårig Sofie. Sakna!

When the drugs don't work no more you get high on life..

Så nu har jag uppdaterat min blogg lite! Har varit klent med det dem sista dagarna. Men nu är jag tillbaka. Hur mår ni? Jag mår bra. Fast jag är ganska så sjukt sliten efter lovet. Sena nätter och långa sov mornar. Och nu är det upp tidigt som gäller..lite svårt när man har vänt på dygnet som attans.
Aja, ganska chill dag idag. Hälsade på farmor och fikade och sånt där. Mysigt.
Nu ligger jag i sängen och pratar med Sofie i telefon.
Här kommer några bilder jag tog för ett tag sedan.
ENJOOOOOY.
Kram



En nästan helt osminkad Sofis.


Shop online





Detta ska jag klicka hem alldeles snart! Billigt, bra och snyggt. Sofie likes.

Bilder från lovet!




Bilder från den underbara konserten! Åh love.


Från Julias lokal fest i Lund.



Chillkrök hos Sofia.





18års fest i Staffanstorp!

RSS 2.0